donderdag 19 maart 2015

Schoenenstash

Ik dacht er eens aan om een schoenenstash blogpost te maken! Iemand vroeg er naar dus dacht ik hey waarom niet eigenlijk? Ik vind dat ik best veel schoenen heb namelijk 6 paar. Eigenlijk 7 maar 1 paar draag ik eigenlijk nooit.



 Deze schoenen draag ik eigenlijk niet heel vaak, alleen wanneer ik korte dagen heb op school omdat ze namelijk erg hoog zijn (15 cm) en ze een beetje moeilijk lopen. Ik heb ze bij de Primark gekocht voor 25 euro!



Deze schoenen heb ik van een vriendin gekregen omdat ze ze niet meer droeg. Ik heb ze zelf ook maar 2x gedragen en ze staan al 2 jaar in mijn kast! Dit zijn Docter Martens.


Deze schoenen draag ik bijna elke dag wat je ook wel kan zien. Dit zijn plateau hakken van de H&M. Ik weet niet of ze er nog zijn want ik heb ze in oktober gekocht anders moet je even kijken op de site. Ik krijg heel erg vaak de vraag of ze niet irritant lopen, nou nee. Ze lopen goddelijk.


 Dit zijn creepers. Ik draag ze niet heel vaak omdat ik met mijn voet er vaak uit stap wat erg irritant is. Verder zijn ze wel erg mooi!

 En nu mijn andere Docter Martens! Deze lopen erg fijn maar helaas is de voorkant een beetje beschadigd. Deze heb ik gekregen voor mijn verjaardag in 2013 en zoals je ziet zien ze er nog best goed uit.

 En nu deze. Dit zijn Nike Roshe Run. Ik heb deze gekregen voor mijn verjaardag in 2014. Ik liep er echt elke dag mee maar nu gebruik ik ze alleen om te sporten! Ze lopen erg lekker maar worden wel snel vies.



dinsdag 17 maart 2015

Koffie/Thee Tag

Ik zag deze Tag bij Teske en hij lijkt mij erg leuk omdat ik erg veel van thee en koffie houd.
Als jullie een blog hebben, ik tag jullie allemaal!

Bron: Tumblr


Met wie dronk jij je eerste kopje koffie? En je eerste kop thee? Hoe smaakte dat?
Nou dat weet ik niet meer hoor dat is al zo lang geleden. Ik denk dat ik het gewoon had geproeft dus dat weet ik niet meer. Ik weet nog wel dat ik de eerste keer koffie drinken ik het echt heel erg vies vond.

Met wie drink jij graag koffie of thee?
Met mijn moeder, haar vriend, mijn zus of vriendinnen! Eigenlijk iedereen die gezellig is en waar ik goed mee kan praten.

Op welke momenten van de dag drink je koffie of thee?
Koffie drink ik meestal in de ochtend omdat ik dan wakker moet worden en thee altijd wel, als ik thuis kom met een koekje erbij, tijdens het leren of huiswerk maken en in de avond voor het slapen gaan.

Wat is je favoriete koffie? En je favoriete thee?
Ik heb niet echt een favoriete koffie omdat de vriend van mijn moeder Barista is. Dat betekent dat je opgeleid bent met dingen zoals koffie en thee. Ik drink dus veel verschillende koffies maar als ik er 1 moet kiezen denk ik toch wel de cups van Nespresso en de thee? Hmm, dan denk ik toch die van SimonLevelt. Ze hebben heel erg veel smaken zoals Mango etc.

Wat is je favoriete koffie/theemerk?
Dat heb ik hier boven al verteld! SimonLevelt.

Bron: Tumblr


Probeer je vaak nieuwe soorten/smaken uit, of blijf je trouw aan één soort/smaak?
Hmm, ik kijk eigenlijk gewoon wat wij in huis hebben want ik vind eigenlijk alle smaken wel lekker van koffie & thee!

Heb je aparte soorten soorten/smaken in huis voor je gasten?
Nee eigenlijk niet haha!

Waar koop jij je koffie en thee?
In de supermarkt of de winkel SimonLevelt.

Hoe drink jij je standaard kopje koffie/thee?
In mijn Mason Jar! Er kan lekker veel in en hij drinkt ook nog eens heel erg fijn.

Wat vind jij het lekkerst bij de koffie of thee?
Een stroopwafel of een speculaasje.

Een gemene: nooit meer koffie of nooit meer thee?
Dan toch wel nooit meer koffie denk ik... Ik vind thee erg lekker omdat je verschillende smaken hebt en met koffie heb je ook verschillende smaken maar ik kies toch voor nooit meer koffie.


Bron: Tumblr

zondag 15 maart 2015

Concert: Katy Perry

Maandagavond ben ik naar Katy Perry geweest met mijn zus en een vriendin van mijn zus! Het was echt héél erg onverwachts dat ik ineens mee ging want de zaterdag ervoor kreeg ik een appje van mijn zus met erin: ''hey, heb je maandagavond wat te doen? kom je anders mee naar Katy Perry?''
Natuurlijk zei ik ja! Niet dat ik echt super fan van haar ben maar ze kan wel erg goed zingen en ze heeft een paar leuke liedjes zoals: Dark Horse, E.T., Roar en Firework!


Ik werd rond een uurtje of 17:00 opgehaald en toen gingen we door naar een restaurant aan de snelweg omdat we nog niks hadden gegeten. Ik had een lekkere hamburger met patat en salade genomen. Er was daar ook een Starbucks en ik kon het niet laten om een frappuccino te nemen met caramel want oh, die zijn toch eens lekker. Eigenlijk wou ik een Pumpkin spice latte nemen maar het was best wel warm dus dacht ik nee.


Het concert zelf was erg goed, je zag beelden op het scherm en het beeldscherm was in een driehoek. Ze vloog ook een paar keer door het ZiggoDome. 1x met een soort van vleugels, 1x met ballonnen en 1x dat ze op een schommel zat! Ik had staanplaatsen en wij stonden redelijk voor aan want het podium was in een soort driehoek dus kwam ze erg dichtbij! Helaas waren er mensen die erg lang waren dus zagen we soms nog steeds niks omdat ze met hun telefoontje aan het filmen waren.

Hier een aantal foto's van het concert:





















zaterdag 14 maart 2015

Over mij

Heyhoi!
Leuk dat je kijkt op mijn blog, dit is mijn eerste blogpost!
Mijn naam is Isabella kunst en ik ben 14 jaar.
Op dit moment zit ik in de 3e klas en doe ik VMBO-KGT.
Een paar jaar geleden had ik ook al een blog maar ik was gestopt omdat ik toen in de 1e klas zat en het was echt zwaar toen dus ik had amper tijd. Nu ik op een nieuwe school zit heb ik veel meer tijd om te bloggen.

Ik woon ergens in Zuid-Holland.
Mijn hobby's zijn: fotograferen, bloggen, gamen, zingen, muziek luisteren, afspreken met vrienden, shoppen, naar de bioscoop gaan, series kijken, films kijken en nog meer!

Ik ga proberen zo vaak mogelijk een blogpost te plaatsen. Ik hoop dat jullie nu een beetje een beeld van mij krijgen en als je iets wilt vragen, vraag maar!




Copyright © 2014 Isabella